Την περασμένη άνοιξη, η ουκρανική ομάδα παρουσίασε το πρώτο εθνικό startup της τεχνολογίας στο χώρο της μόδας (όπως οι ίδιοι προσδιορίζουν το προϊόν τους).

Είναι ένα μοντέρνο κόσμημα SenStone, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή φωνητικών σημειώσεων σε κείμενο.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα της ιδέας SenStone, το μενταγιόν πιθανότατα θα κατασκευάζεται στην Ασία, αν και η κύρια επεξεργασία του προϊόντος γίνεται στην Ουκρανία.

Οι προγραμματιστές έχουν ήδη ολοκληρώσει το έργο τους πάνω στο πρωτότυπο και έχουν αποστείλει 12 δείγματα των gadgets για να αποσπάσουν τα σχόλια των δημοσιογράφων από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Οι πρώτες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Η λιανική τιμή της βασικής διαμόρφωσης της συσκευής ορίστηκε σε 145 δολάρια.

Το SenStone έχει διάμετρο 2,9 χιλιοστών και ζυγίζει 26 γραμμάρια. Κρατάει σημειώσεις με ένα κλικ, ταυτόχρονα τις μετατρέπει σε κείμενο και τις ταξινομεί κατά τα πρότυπα και τα θέματα που δημιουργούνται από το χρήστη. Αναγνωρίζει 7 γλώσσες και η μπαταρία του λειτουργεί έως και 3 ημέρες.

Για την εγγραφή καλύτερα να έχετε το κόσμημα κοντά στο στόμα (σε απόσταση 20 cm). Μαζί με τη συσκευή παρέχεται και η εφαρμογή, η οποία δίνει τις δυνατότητες διαβάσματος των καταγραμμένων αρχείων, ακούσματός τους, οργάνωσης με tags, κλπ.

 

Πηγή: Ukranorama

Share:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Μία μοναδική έκδοση του ουκρανικού εκδοτικού οίκου, ΕΛΛΗΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΟΥΚΡΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ.

Ένας από τους μεγαλύτερους ...

Η Tigres Corporation προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας για παιδιά. Όλα τα ...

Ουκρανική εταιρεία αναζητά ...

 

Ουκρανική εταιρεία αναζητά εξωτερικούς εμπορικούς εταίρους για την εξαγωγή γεωργικών και διατροφικών ...

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Έχουμε στη διάθεσή μας στην Αθήνα περιορισμένο ποσό εκτύπων μοναδικής έκδοσης του ουκρανικού εκδοτικού ...

Top