Στην "Furlender Windtechnology» του Κραματόρσκ είχε κατασκευαστεί πρώτη ουκρανική αιολική μονάδα με ισχνότητα 3,2 MW.

Στο Ντνίπρο, μια ουκρανική ομάδα, η οποία περιλαμβάνει γεωπόνους, μηχανικούς διαχείρισης συστημάτων καθώς και αρχιτέκτονες, ανέπτυξε και υλοποίησε την ιδέα του αυτόνομου ρομπότ-γεωργό AgroSmart L, το οποίο μπορεί να αυτοματοποιήσει όλες τις εργασίες στο χωράφι.

Η νεοσύστατη επιχείρηση SolarGaps, παραγωγός ανανεώσιμων πηγών ενέργειας - «έξυπνα» ρολά που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από την ηλιακή ακτινοβολία - συγκέντρωσε περισσότερα από 50 χιλιάδες δολάρια στο Kickstarter

Το Ουκρανικό έργο «PassivDom» είναι το πρώτο σπίτι στον κόσμο το οποίο είναι εντελώς ανεξάρτητο, χωρίς σύνδεση με ρεύμα και νερό.

Τα Ουκρανικά «ηλιακά» ρολά έγιναν δεκτά από την παγκόσμια κατάταξη ενεργειακής ξεκινήματος με την προσέλκυση επενδύσεων ποσού ενός εκατομμυρίου δολ.

Το outsourcing , (δηλαδή η χρήση εξωτερικών πόρων, μεταφορά από την εταιρία, στο πλαίσιο της σύμβασης, ορισμένων τύπων ή λειτουργιών επιχειρηματικότητας ή παραγωγής σε άλλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον επιθυμητό τομέα) δε ρίζωσε τόσο καλά όσο στον τομέα της πληροφορικής .

Την περασμένη άνοιξη, η ουκρανική ομάδα παρουσίασε το πρώτο εθνικό startup της τεχνολογίας στο χώρο της μόδας (όπως οι ίδιοι προσδιορίζουν το προϊόν τους).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Μία μοναδική έκδοση του ουκρανικού εκδοτικού οίκου, ΕΛΛΗΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΟΥΚΡΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ.

Ένας από τους μεγαλύτερους ...

Η Tigres Corporation προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας για παιδιά. Όλα τα ...

Ουκρανική εταιρεία αναζητά ...

 

Ουκρανική εταιρεία αναζητά εξωτερικούς εμπορικούς εταίρους για την εξαγωγή γεωργικών και διατροφικών ...

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Έχουμε στη διάθεσή μας στην Αθήνα περιορισμένο ποσό εκτύπων μοναδικής έκδοσης του ουκρανικού εκδοτικού ...

Top