Πρόσφατα, στο χώρο επισκευής οχημάτων της «Εταιρείας μεταφορών της Vinnytsia», κατεγράφη ακόμα ένα σημαντικό γεγονός. Για πρώτη φορά από το τμήμα του εργοστασίου βγήκε ένα νέο, τέταρτο στη σειρά, τραμ VINWAY.

Οι εργαζόμενοι ονομάζουν αυτή τη διαδικασία «vykatka», όταν δηλαδή το τραμ τίθεται για πρώτη φορά σε λειτουργία και κάνει τα «πρώτα βήματά» του. Μπροστά περιμένουν βέβαια οι συμπληρωματικές ρυθμίσεις και μια μακρά διαδικασία δοκιμών. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι το νέο τραμ ήδη λειτουργεί και πηγαίνει.

Ως βάση του τραμ VinWay Νο. 109 χρησιμοποιήθηκε το παλαιό μοντέλο του τσεχικού τραμ T4SU. Όμως, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το νέο βαγόνι είναι εξοπλισμένο με πλατφόρμα χαμηλού δαπεδού. Το μήκος του βαγονιού φτάνει τα 15 μέτρα. Η εκτιμώμενη ικανότητα μεταφοράς επιβατών υπολογίζεται σε 120 άτομα.

Το τραμ είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα οικονομικά και ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου του κινητήρα, με σύγχρονο σύστημα οπτικού ελέγχου της λειτουργίας των συστημάτων του βαγονιού και κάμερες οπισθοπορείας. Επίσης τοποθετείται πίσω πίνακας οδήγησης.

Οι κάτοικοι της πόλης Vinnytsia θα δουν το τραμ στις γραμμές της πόλης στις αρχές του επόμενου έτους.


Πηγή: Ukranorama

Share:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Μία μοναδική έκδοση του ουκρανικού εκδοτικού οίκου, ΕΛΛΗΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΟΥΚΡΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ.

Ένας από τους μεγαλύτερους ...

Η Tigres Corporation προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας για παιδιά. Όλα τα ...

Ουκρανική εταιρεία αναζητά ...

 

Ουκρανική εταιρεία αναζητά εξωτερικούς εμπορικούς εταίρους για την εξαγωγή γεωργικών και διατροφικών ...

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Έχουμε στη διάθεσή μας στην Αθήνα περιορισμένο ποσό εκτύπων μοναδικής έκδοσης του ουκρανικού εκδοτικού ...

Top