Όταν μια χώρα έχει παραγωγή πλοίων, είναι ισχυρή, ή παραγωγή όπλων - επικίνδυνη. Και όταν η χώρα κατασκευάζει μουσικά όργανα, είναι διάσημη.

Θα ήταν για πολλούς μια έκπληξη ότι στην Ουκρανία υπάρχει μια παραγωγή ηλεκτρονικών κιθάρων.

«Universum Guitars», ένα εργοστάσιο το οποίο ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2016. Βρίσκεται στην πόλη Μπίλα Τσέρκβα και δημιουργήθηκε στο χώρο του εργαστηρίου κιθάρων του κ. Γαβριλένκο. Τώρα το εργοστάσιο κάνει μαζική παραγωγή κιθάρων και αυτή είναι η κύρια διαφορά από το εργαστήριο . Για την παραγωγή χρησιμοποιούν περίπου 20 είδη ξύλου. Κατά τη διάρκεια του έτους, το εργοστάσιο έχει αναπτύξει 6 μοντέλα της κιθάρας "Έλενα".

"Για ποιό λόγο κάνουμε αυτή την δουλειά; Όχι για τον εαυτό μας βέβαια. Ούτε και για έναν μουσικό. Και όμως, για τον τελικό ακροατή, ένα συνηθισμένο άνθρωπο που του αρέσει η μουσική. Και σε γενικές γραμμές για αυτούς δεν έχει σημασία από τι ξύλο είναι κατασκευασμένη η κιθάρα και τι ιδέες έχει μέσα της. Το κύριο πράγμα που ο ακροατής αισθάνεται αμέσως εύκολα είναι όταν η κιθάρα φτιάχτηκε με ψυχή και ενεργειακά. Άρα εμείς τη ψυχή μας, ο μουσικός την δικιά του - και το αποτέλεσμα αυτής της συμβίωσης ακούει και εμπιστεύεται ο ακροατής », λέει ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής Βαντίμ Γαβριλένκο.


Μετάφραση: Ολεξάνδρα Τσιούπεκ

Πηγή: 1

Share:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Μία μοναδική έκδοση του ουκρανικού εκδοτικού οίκου, ΕΛΛΗΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΟΥΚΡΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ.

Ένας από τους μεγαλύτερους ...

Η Tigres Corporation προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας για παιδιά. Όλα τα ...

Ουκρανική εταιρεία αναζητά ...

 

Ουκρανική εταιρεία αναζητά εξωτερικούς εμπορικούς εταίρους για την εξαγωγή γεωργικών και διατροφικών ...

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Έχουμε στη διάθεσή μας στην Αθήνα περιορισμένο ποσό εκτύπων μοναδικής έκδοσης του ουκρανικού εκδοτικού ...

Top