Σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Πολιτικής, η Ουκρανία εξάγει το 90% των πρώτων υλών και μόνο το 10% των μεταποιημένων προϊόντων. Ποια ήταν τα κορυφαία 10 προϊόντα που η Ουκρανία εξήγαγε κατά τη διάρκεια του 2018;

Η αγορά μπύρας στην Ουκρανία για πρώτη φορά από το 2009 σταμάτησε να μειώνεται.

Η Ουκρανία θα είναι σύντομα γνωστή στον κόσμο και μέσω των παιχνιδιών: τα ουκρανικά σχέδια της εταιρίας Ugears/«Ukrainian Gear» θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Disney σε όλο τον κόσμο (περίπου 700 καταστήματα) και στο Disneyland Park στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η εταιρεία έγινε η πρώτη, το σήμα της οποίας θα είναι μαζί με το σήμα Disney στη συσκευασία.

Οι βιοαποικοδομήσιμες μεμβρανών για την πολτοποίηση του εδάφους προορίζονται για χρήση σε βιολογική και παραδοσιακή γεωργία για την καλλιέργεια φυτικών και δημητριακών. Αυτές, σύμφωνα με την Ουκρανική λέσχη αγροτικών επιχειρήσεων (Український клуб аграрного бізнесу), είναι εντελώς αποσυντεθειμένες.

Η Ουκρανία κάλυψε το 50% των αναγκών της ΕΕ στις εισαγωγές σκι και σνόουμπορντ. Αυτό αναφέρθηκε από την Eurostat.

Η Tigres Corporation είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και διανομείς πλαστικών και λούτρινων παιχνιδιών, παιδικών ρούχων και κλινοσκεπασμάτων στην Ανατολική Ευρώπη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην αγορά παιδικών προϊόντων για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο βιομηχανικός και επενδυτικός όμιλος Smart Holding και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών της Ελλάδας, η Restis Group, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για τη ναυπηγική βιομηχανία.

Η Βερχόβνα Ράντα (το ουκρανικό κοινοβούλιο) ενέκρινε τροποποιήσεις του Κώδικα Φορολογίας για να εξασφαλίσει ισοσκελισμένα έσοδα του προϋπολογισμού το 2018,

Η Ουκρανία κατέχει την 4η θέση στην παραγωγή μανιταριών στην Ευρώπη - μετά τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Ωστόσο, η Ουκρανία έχει μια πολύ φθηνότερη πηγή πρώτων υλών για την καλλιέργεια μανιταριών, και ως εκ τούτου τη δυνατότητα ανάπτυξης.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Μία μοναδική έκδοση του ουκρανικού εκδοτικού οίκου, ΕΛΛΗΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΟΥΚΡΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ.

Ένας από τους μεγαλύτερους ...

Η Tigres Corporation προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας για παιδιά. Όλα τα ...

Ουκρανική εταιρεία αναζητά ...

 

Ουκρανική εταιρεία αναζητά εξωτερικούς εμπορικούς εταίρους για την εξαγωγή γεωργικών και διατροφικών ...

Ελλήνο-ουκρανικό, ...

Έχουμε στη διάθεσή μας στην Αθήνα περιορισμένο ποσό εκτύπων μοναδικής έκδοσης του ουκρανικού εκδοτικού ...

Top